Vi söker Front-end utvecklare

[TJÄNSTEN TILLSATT]

Om tjänsten

Tjeders erbjuder utvecklande arbetsuppgifter både ute i våra kunders verksamheter och internt där vi har ett helhetsansvar att leverera innovativa produkter och tjänster. Som front end och apputvecklare blir du delaktig i att föra Tjeders system till en ny nivå där du med din kreativitet får stort utrymme att påverka.

Du kan förvänta dig uppgifter som att föra arbetet med vår front-end applikation framåt och sömlöst förvandla tekniska system till en tilltalande användarupplevelse. Du kommer också att få föra oss in i världen av apputveckling med alla dess möjligheter där din kunskap blir avgörande för oss.

Du tycker om att arbeta i team och gillar att dela med dig av dina kunskaper för att stärka hela teamets kompetens. Att hitta möjligheterna i en utmaning är naturligt för dig och du har lätt för att bryta ner ett problem för att identifiera funktioner som löser det.

Känner du igen dig i det här?

Vi söker dig som

· Har goda kunskaper inom Javascript

· Har goda kunskaper inom apputveckling för android

· Har kunskaper inom rest-api

· Har kunskaper inom test-driven design

· Hanterar svenska och engelska flytande

Meriterande men inget krav

· Kunskaper inom apputveckling för IOS

· Kunskaper inom ux-design

· Erfarenhet av att arbeta agilt

 

Det här får du

Vara en del av ett växande företag i en varierande och inspirerande nyckelroll inom utvecklingen av våra gränssnitt. Vi anställer personer som är engagerade, intresserade och sprider glädje. Tjeders är ett personalägt företag med hållbarhet och långsiktighet i fokus, därför präglas vårt arbete av en positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Vi drivs av innovation, vilket ger utrymme för att testa nya idéer, därför hoppas vi att du kommer in med nya ögon och tankar så att vi tillsammans kan ta Tjeders till nästa nivå.

 

Övrig information

Start: Enligt ö.k.

Omfattning: Heltid

Lön: Fast lön

Placering: Eskilstuna

Låter det här lockande? Tveka då inte att kontakta oss redan i dag!

 

Varmt välkommen med din ansökan!

(Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.) Skicka din ansökan till: a.wallen@tjeders.se

 

Har du frågor?

Mikael Laurén m.lauren@tjeders.se

010-494 99 63

Välkommen att kontakta oss

Önskar du registrera ett specifikt ärende?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sök