Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

Varukorgen är tom

Om Tjeders

Trygghet är en mänsklig rättighet. Att känna trygghet i vardagen är en grundläggande rättighet, oavsett om du bor hemma eller på ett boende, befinner dig på ett sjukhus eller är på jobbet.

HEM / Om Tjeders

Tjeders har varit verksam sedan 1942 och är idag en IT-partner med spetskompetens inom tjänsteleveranser av larm och kommunikationslösningar till företag, kommuner och regioner.

Tjeders är unika i sin uppbyggnad då företaget är helt personalägt genom stiftelse efter att det testamenterades av grundarna till personalen. Allt vi gör ska genomsyras av vårt kvalitéts och miljötänk; där ett hållbart företagande med en långsiktighet i utveckling är kärnan i verksamheten.

”Vårt annorlunda ägande är ett bra sätt att se till att företaget finns kvar. Företaget varken köps upp eller läggs ned. Dessutom blir problemet med generationsskifte inte lika uppenbart”, säger Marie Svensson, VD.
Tjeders har idag 37 anställda representerade runt om i Sverige och har huvudkontor i Malmköping utanför Stockholm, där även vår fabrik ligger. Tjeders är ett värdestyrt företag där våra kärnvärden; Kvalité – Innovation – Medmänsklighet; skall vara ledande i allt vi gör.

Registrera för nyhetsbrev och produktinformation

Önskar du ta emot information av oss. Här kan du registrera dig för att ta emot löpande uppdateringar från oss.

Prenumerera

Kontakta oss

 +46 10 494 99 00

 support@tjeders.se

 order@tjeders.se

 Landsvägsgatan 3,
        
64260, Malmköping

Välj språk

Tjeders Industri AB

Copyright © 2022 Tjeders Industri AB  |  Sitemap |  Villkor & Policys | Cookies