Om Tjeders

Tjeders har varit verksam sedan 1942 och är idag en IT-partner med spetskompetens inom tjänsteleveranser av larm och kommunikationslösningar till företag, kommuner och regioner.

Tjeders är unika i sin uppbyggnad då företaget är helt personalägt genom stiftelse efter att det testamenterades av grundarna till personalen. Allt vi gör ska genomsyras av vårt kvalitéts och miljötänk; där ett hållbart företagande med en långsiktighet i utveckling är kärnan i verksamheten.

”Vårt annorlunda ägande är ett bra sätt att se till att företaget finns kvar. Företaget varken köps upp eller läggs ned. Dessutom blir problemet med generationsskifte inte lika uppenbart”, säger Marie Svensson, VD.

Tjeders har idag 37 anställda representerade runt om i Sverige och har huvudkontor i Malmköping utanför Stockholm, där även vår fabrik ligger.

Tjeders är ett värdestyrt företag där våra kärnvärden; Kvalité – Innovation – Medmänsklighet; skall vara ledande i allt vi gör.

Välkommen att kontakta oss

Önskar du registrera ett specifikt ärende?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sök